Tankegang er et kommunikationsbureau, der arbejder sammen med kommuner og forsyningsselskaber om at gøre Danmark grønnere. Vi er eksperter i synliggørelse, borgerinddragelse, kampagner og al tilhørende medieproduktion. Sammen med teknik & miljø og forsyninger udvikler vi idéer, der skaber nye vaner og mere åbenhed. Tankegangs team byder ind med viden om området, kreative indfald og visuelle virkemidler.
 
 
Værdier
Det skal være sjovt, trygt og udviklende at være ansat i og arbejde sammen med Tankegang. 
 
Metoder
Vi danner et team for hver ny opgave. Teamet udvikler idé og koncept ud fra kundens ønske og bærer opgaven igennem fra oplæg og tilbud til produktion og levering. Teamet sammensættes efter opgavens art, så vi har de rigtige kompetencer på banen. 
 
Kultur
Alle i Tankegang er den bedste til et eller andet. Alle har ret og pligt til at tage ansvar på egne og virksomhedens vegne. Vi tilrettelægger selv vores arbejdstid og kan arbejde hjemme, når det passer bedst for familien eller opgaven. 
 
Indretning
Tankegang er en fleksibel virksomhed, hvor alle arbejder i 1 fælles rum. Vi skifter plads med mellemrum, så vi kan dele viden med alle kolleger. Tankegang er en åben virksomhed, hvor alle ansatte har adgang til information, og hvor vi løser opgaverne sammen. 
 
Ledelsen
Ledelsesgruppen står for den daglige ledelse af Tankegang, udarbejder strategier og holder styr på økonomi og personale. Ledelsen bestemmer, hvor vi skal hen. Ledelse og medarbejdere bestemmer sammen, hvordan vi kommer derhen. Tankegangs lederteam er Lotte Mertz, Claus Grøngaard og Stener Glamann. 
 
Bestyrelsen
Bestyrelsen er Tankegangs strategiske styrehus. Bestyrelsen sætter kursen og udstikker rammerne for virksomheden. Bestyrelsen har fem medlemmer: Direktør Susan Münster (formand). CSO Gilli Haraldsen, TimeLog. Direktør Claus Grøngaard, Tankegang. Produktionschef Lotte Mertz Winther, Tankegang. Adm. direktør Stener Glamann, Tankegang.
 

Om Tankegang